top of page
rural-explorer-oWS_3i0Y5sI-unsplash.jpg

Vårt miljöarbete

Inkluderar miljötänk i vardagen

På AK Billackering tar vi vårt miljöansvar på allvar. Vi strävar alltid efter att minimera vår påverkan på miljön och arbetar aktivt för att följa miljöstadgar och utvecklingen inom området. Här har vi samlat några områden vi arbetar med för att minska vårt ekologiska fotavtryck.

100%

Av de interna transporterna
sker med el-bilar

100%

Grön el i alla delar
av 
produktionen

100%

Av värmeförbrukningen
från fjärrvärme

Mätbara miljömål

Årligen formulerar vi konkreta mätbara miljömål som täcker samtliga av verksamheten, stora som små. Det resulterar i att alla medarbetare jobbar mot samma mål där chansen att målen uppnås ökar markant.

Hållbara fastigheter

Att vara i framkant gällande hållbarhet, handlar det till stor del att se över sina fastigheter. Därför har vi under de senaste åren arbetat hårt med att skapa en arbetsplats som är både trivsam och miljövänlig. Det har bland annat inkluderat energieffektiv LED-belysning samt implementering av fjärrvärrme. 

Riktlinjer och miljölagar

För att säkerställa rättsäkerhet och överrensstämmelser med branschstandarder har vi god kontakt med branschen för att garantera kvalité och säkerhet genom hela produktionen.

Branschens utveckling

Dagens innovativa samhälle öppnar upp dörrarna till att skapa en hållbar organisation, både för medarbetare och kunder. Därför ser vi till att alltid följa branschens utveckling vilket bland annat resulterar i att vi har en av marknadens modernaste anläggningar.

AK-Billackering-kopia.gif
MRF_Original_Svart.png
Group 14.png
Kvalitetssakrad-skadeverkstad-1-300x228.png

Besök oss

Bergsnäsgatan 2

774 41 AVESTA

Kontakta oss

Tel: 0226-544 46

Skärmavbild 2023-09-29 kl. 16.07.36.png
bottom of page